“Ik ben nu al in 2020. Mijn team en ik zijn super gemotiveerd om de organisatie te leiden en te dienen,” geeft de gekozen Local President van JCI Nilom, Ruiz Kartoredjo aan. In een druk bezochte Algemene Vergadering heeft de Junior Chamber International (JCI) Nilom een nieuw bestuur
gekozen voor het jaar 2020. Dit vond plaats op donderdag 19 september in KKF.

Tijdens deze vergadering mochten de kandidaten hun motivatie geven middels een Caucus speech, waarom zij voor een bestuursfunctie hebben gekozen. Hierna volgde de stemming. Met inspirerende en overtuigende speeches was duidelijk te merken welke richting het bestuur wilt opgaan het komend jaar. Zeker met het oog op het 50-jarig bestaan in 2020, wordt dit gezien als de gouden editie voor JCI Nilom. Het thema voor het komend jaar is EPiC, welke staat voor Empower, Progress,
Celebration. Met dit thema wil het gekozen bestuur zorgen voor meer erkenning van de inzet van de leden, continuïteit, kwaliteit, structuur en verbetering intern en extern van de organisatie.

Het gekozen bestuur bestaat uit: Virgil Martels (Local Treasurer), Urvin Keerdijk (Local Secretary), Joseph Deonarain (Vice President External), Dion Bruce (Vice President Internal), Andy Tjoe A Long (Executive Vice President) en Ruiz Kartoredjo (Local President).

Het huidig bestuur onder leiding van Local President Mario Vermeer, heeft voor continuïteit van de organisatie gezorgd. “Onze leden zijn gedreven, gemotiveerd en ambitieus. Een van de taken van het bestuur is om ervoor te zorgen dat er continuïteit is. En dit is het resultaat daarvan,” vertelt Vermeer uit blijdschap. Kartoredjo sloot zijn speech af met het volgende: “De kunst is niet wat je doet. Maar wat je achterlaat. Wat wilt u achterlaten als lid van JCI Nilom? Be EPiC. It Starts with you,” aldus de gekozen Local President. Het nieuw bestuursjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december.