Heb je moeite met het schrijven van je scriptie? Op maandag 11 februari organiseert Proofreaders & Grammar Nerds de workshop “Scriptie schrijven & Onderzoek doen”. Een workshop van 3 uren waarbij er op een interactieve manier verschillende onderwerpen behandeld zullen worden.

Er zal belicht worden wat onderzoek precies is en op welke manier er een onderwerp gekozen kan worden. Ook de formulering van de onderzoeksvraag en deelvragen
is hier deel van. Met behulp van groepsoefeningen worden de studenten aan het werk gezet om het geleerde gelijk te toetsen. Daarnaast wordt er onder andere ook gefocust op de onderzoeksmethoden en hoe de student gemakkelijker aan de data en literatuur kan komen. Als laatst, hoe de student zijn of haar scriptie moet vormgeven en waar er allemaal op gelet moet worden.

Het is de bedoeling dat er ook vervolg workshops komen, waarin dieper zal worden ingegaan op onderwerpen zoals het verwerken van de onderzoeksresultaten en het doen van statistische analyses.

Details workshop:

  • Maandag 11 februari 2019
  • 18:00 - 21:00
  • Lalla Rookh, Gebouw 2, Zaal 2 - Lalla Rookhweg
  • Investering: SRD 100

Registreren kan via WhatsApp 8527946 of het online registratieformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMWGeFS7mJBiBFkmTkjP1miUKo7dYzogds-fCyu0pi2mDsyg/viewform