Op zaterdag 1 december 2018 organiseert de Paramaribo Focus Lions Club (PFLC) een fundraisingsactiviteit in de vorm van een voetbal knock-out. Het is het eerste project van deze nieuwe afdeling van de Lions. Er is gekozen voor een sport activiteit omdat de combinatie van ontspannen en bewegen heel erg belangrijk is.

Het doel van deze fundraisingsactiviteit is om financiële middelen te vergaren om zodoende de projecten die gepland staan te kunnen uitvoeren. Het voetballen is bestemd voor heren. De dames kunnen meedoen aan de zumba workout en de kinderen die genieten mee van diverse kinderattracties. Voor de aanwezigen die onder andere hun bloedsuiker willen controleren is er een ‘gezondheidshoek’ waar zij terecht kunnen. De knock-out wordt feestelijk afgesloten op de tonen van Creative muziek formatie.

  • Datum: zaterdag, 1 december 2018
  • Tijd: 9.30uur-18.00uu
  • Plaats: Tourtonne All Star Sportcomplex

Voor meer informatie (ook voor deelname) kunt u contact opnemen met Xiomara Simons op het telefoon nummer 8756259.

Paramaribo FOCUS Lions Club (PFLC) werd op 23 juli 2018 opgericht, met het doel leiderschap te ontwikkelen en te bevorderen, teneinde de gemeenschap in het bijzonder de sociaal zwakkeren in de ruimste zin des woord te dienen.